Najnovšie recenzie zo sekcie Popolnice
- Rýcla a kvalitná
- Funguje
- Lacné
Trošku sa mi zdá že steny sú tenšie než by mali byť. Mám popelnice aj 120 l a tam je material hrubší. Na druhej strane táto popolnica je ovela vetšia a vďaka tenším stenám nie je taký ťažký. Kolesá sú robustné, vrchnák sa zatvára velmi ticho a lahko. Som spokojný.
- Lahká manipulácia.
- Pevný a odolný materiál
- Dobrá pre domáce využitie
- Tovar je taký, aký som očakával.
- Rychle dodanie
Kuka nádoby sú kvalitné.
- plní účel
Zatiaľ spokojný
Produkt bol doručený nezabalený , počas prepravy sa doškriabal a so zdeformovaným vekom! Poprosila by som nabudúce pod produkt informovať , že tovar je poškodený alebo druhá trieda
- Potrebovali sme
- Odolny plastovy vyrobok
- Výborna cena
- Kvalitný tovar
Čakala som za ten peniaz niečo menšie takže som bola maximálne spokojná. Informácie o produkte boli v popise len moja predstavivosť fungovala inakšie. Nemala som z ničím problém. Dostala som presné informácie od začiatku po koniec nákupu.
Nádoba na odpad je v bežnej kvalite.
Kúpili sme červenú, máme červené vstup.dvere.
Jediné výhrady ku fareb. odtieňu - červená by mohla byť sýtejšia, inak je zatiaľ všetko ok.
Ďakujem.
Ľahká ale robustná, účelná konštrukcia, dobre sa s ňou manipuluje. Je vidieť, že výrobca má dlhoročné skúsenosti. Vyzerá trvácne, ale ešte ju používam len veľmi krátko. Tak uvidíme.
spokojnosť
G21 popolnica GA-120-R L červená
Pridané: 9. apríla 2020
(naposledy upravené 9. apríla 2020)
Zakúpený v Rýchla-dodávka
doležitá vec v domacnosti
Zobrazujem 201 - 220 zo 384 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...20 Ďalšie »